02 445 06 45

Velashape

VelaShape is vooral bekend in de USA. Daar is het één van de meest gebruikte toepassingen voor een non-chirurgische figuurverbetering. De laatste oplossing, alvorens een liposuctie te plannen.

Plaatselijk tegen cellulitis en huidverslapping

De VelaShape techniek wordt plaatselijk toegepast op de meest hardnekkige zones. VelaShape is een erg krachtige behandeling. De Velashape behandeltechniek werd in België voor het eerst toegepast bij Body Centrum.

De behandeling is geschikt voor iedereen. Alle probleemzones van het lichaam kunnen behandeld worden. De behandeling wordt zowel voor mannen als vrouwen toegepast, voornamelijk voor omtrekverlies en het verminderen van cellulitis en vetophopingen – bij mannen is dit vooral de buikzone.

Voor zwaar obese personen is de behandeling echter niet aangewezen omdat de kans op een goed resultaat miniem is. Voor deze personen is het eerst aangewezen een dieet te volgen en een gezonde levensstijl na te streven. Wees gerust, ook hier begeleiden we je graag bij.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus

– An Oniem

Tarieven

De VelaShape behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 6 tot 12 behandelingen nodig, eenmaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks tot driemaandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

Eén zone

Duur van één behandeling één zone: 30 minuten

1 behandeling – €150
Abonnement (5+1) – €750

Twee zones

Duur van één behandeling twee zones: 45 minuten

1 behandeling – €200
Abonnement (5+1) – €1000

Drie zones

Duur van één behandeling drie zones: 60 minuten

1 behandeling – €250
Abonnement (5+1) – €1250

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht