LPG Endermologie

De endermologie-techniek was de eerste echte cellulite-behandeling die gelanceerd werd en is ook vandaag nog steeds de meest effectieve totaalbehandeling.

De eerste echte cellulite-

behandeling

LPG Endermologie Cellu Alliance is de volledige benaming van de bekendste anticellulitis-behandeling ter wereld. Een betaalbare en de meest betrouwbare techniek. Wist je dat Body Centrum – zo heette onze vestiging op de Brouwersstraat vroeger – de allereerste was om deze techniek toe te passen?

Het resultaat van de Endermologie behandeling toont zich op 4 vlakken: afslanken, cellulite gladmaken, huid verstevigen en het silhouet verfijnen. De techniek is sterk wetenschappelijke onderbouwd, pijnloos en niet-invasief.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

Tarieven

De Endermologie behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 12 tot 24 behandelingen nodig, tweemaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

Bij de Endermologie kan je kiezen of we één zone, enkele zones of het gehele lichaam behandelen

Endermologie behandeling

Duur van één behandeling: 30 of 60 minuten

1 behandeling van 30 min: €60
1 behandeling van 60 min: €110

Abonnement 12 x 30 min: €660
Abonnement 24 x 30 min: €1260

Abonnement 12 x 60 min: €1210
Abonnement 24 x 60 min:  €2310

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.