Figuurcorrectie

Al meer dan 25 jaar was Body Centrum – zo heette de vestiging in de Brouwersstraat vroeger – actief op het vlak van figuurcorrectie. En ook vandaag is het nog steeds een specialiteit.
Wil jij je silhouette verbeteren op een verantwoorde, niet-invasieve manier maar heb je geen hoe je hieraan begint? Maak een intake-gesprek. Nadat we zeer duidelijk jouw wens kennen, kunnen wij met onze expertise gaan bepalen welke techniek voor jou, voor dat specifieke probleem, het meest aangewezen is.

Onze behandeldomeinen

  • cellulite
  • huidverslapping
  • lokale vetophopingen
  • lymfedrainage
  • post liposuctie

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus

– An Oniem

LPG Endermologie

Lpg Endermologie Cellu M6 is de volledige benaming van de bekendste anticellulitis-behandeling ter wereld. De endermologie-techniek was de eerste echte cellulitis-behandeling die gelanceerd werd en is ook vandaag nog steeds de meest effectieve totaalbehandeling. Een betaalbare en de meest betrouwbare techniek.

Velashape

VelaShape is vooral bekend in de USA. Daar is het één van de meest gebruikte toepassingen voor een non-chirurgische figuurverbetering. De laatste oplossing, alvorens een liposuctie te plannen. De VelaShape techniek wordt plaatselijk toegepast op de meest hardnekkige zones. VelaShape is een erg krachtige behandeling. De Velashape behandeltechniek werd in België voor het eerst toegepast bij Body Centrum.

Cryolipolyse

Contouren verbeteren door kleine en grote vetrolletjes te bevriezen. Het kan perfect met de cryolipolyse van Zimmer Medicals (via Coolsculpting methode). Geen operatieve ingreep, geen naalden, geen naverzorging, maar wel lokale vetvermindering (20-25%) na 1-3 behandelingen.

Shockwave

Shockwave is een behandeling waarbij met behulp van shockgolven wordt gewerkt op de collageenstructuur, het bindweefsel en de bloedcirculatie. Het stimuleert de vorming van collageen terwijl de huid wint aan elasticiteit en stevigheid.

Universal contour wrap

Gewikkeld als een mummie verlaten gifstoffen het lichaam met als extraatje dat u ook enkele centimeters verliest. Universal Contour Wrap is de meest effectieve zuiveringskuur en bevordert de algemene gezondheid en uitstraling van het lichaam. Ideaal ter ondersteuning van vermageringsdiëten of seizoenskuren.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht