Figuurcorrectie

Al meer dan 25 jaar was Body Centrum – zo heette de vestiging in de Brouwersstraat vroeger – actief op het vlak van figuurcorrectie. En ook vandaag is het nog steeds een specialiteit.

Wil jij je silhouette verbeteren op een verantwoorde, niet-invasieve manier maar heb je geen idee hoe je hieraan begint? Reserveer een intake-gesprek. Nadat we zeer duidelijk jouw wens kennen, kunnen wij met onze expertise gaan bepalen welke techniek voor jou, voor dat specifieke probleem, het meest aangewezen is.

Onze behandeldomeinen

  • cellulite
  • huidverslapping
  • lokale vetophopingen
  • lymfedrainage
  • post liposuctie

Ontdek hieronder al onze behandelingen

LPG Endermologie

LPG Endermologie Cellu Alliance is de volledige benaming van de bekendste anticellulite-behandeling ter wereld. De endermologie-techniek was de eerste echte cellulite-behandeling die gelanceerd werd en is ook vandaag nog steeds de meest effectieve totaalbehandeling. Een betaalbare techniek, maar ook de meest betrouwbare.

Cryolipolyse

Contouren verbeteren door kleine en grote vetrolletjes te bevriezen. Het kan perfect met de cryolipolyse van Zimmer Medicals (via Coolsculpting methode). Geen operatieve ingreep, geen naalden, geen naverzorging, maar wel lokale vetvermindering (20-25%) na 1-3 behandelingen.

Universal contour wrap

Gewikkeld als een mummie verlaten gifstoffen het lichaam met als extraatje dat u ook enkele centimeters verliest. Universal Contour Wrap is de meest effectieve zuiveringskuur en bevordert de algemene gezondheid en uitstraling van het lichaam. Ideaal ter ondersteuning van vermageringsdiëten of seizoenskuren.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht