Definitief ontharen

Gedaan met scheren, waxen, geïrriteerde huid, last minute oplossingen. Dank zij onze nieuwe machine kan dat nu nog sneller en pijnlozer. 

Na 8 tot 10 behandelingen is 80% tot 90% procent van de ongewenste haren definitief weg. Ben je het beu om je elke maand te laten waxen? Ben je de marteling beu? Dan is dit jouw oplossing.

Opgelet: boek tijdig afspraken want dit is een drukbezette machine.

Resultaat

De grote meerwaarde die wij bieden is de apparatuur waarmee gewerkt wordt. 

Deze ELOS-techniek werkt met een combinatie van licht- en hoogfrequente stroom aangevuld met koeling, waarbij uw haren definitief verwijderd worden. Hierdoor kunnen we zeer betrouwbare resultaten beloven bij zowel dames als heren, op alle zones van het lichaam.

“Ik wou dat ik hier eerder voor gekozen had. Wat een vrijheid dat ik nu ervaar! Dom he?”

– Kristina

“Waar de dag mij ook brengt, het is ok. Heerlijk gevoel.”

– Tom

Meer informatie

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Hier gaan we na hoe we de gewenste resultaten bij jou het beste bereiken.

Voorzorgen

Vooraleer je een behandeling kan ondergaan willen wij zeker zijn dat dit voor jou de beste oplossing is. Daarom starten we met een intake gesprek waarvoor wij 30 minuten tijd maken. We informeren je dan ook uitgebreid over de voor- en nazorg van een laserbehandeling, om zeker te zijn dat we de gewenste resultaten behalen. Als alles duidelijk is boeken we de afspraken in zodat jij zo snel mogelijk aan je behandelingen kan beginnen.

Tarieven

Het aantal behandelingen hangt van verschillende factoren af die we tijdens de intake overlopen.

Om een voorbeeld te geven: het gemiddeld aantal nodige behandelingen voor donkere en stevige haren – onder normale hormonale omstandigheden – bedraagt 8 tot 10 sessies, met een interval van 4 tot 15 weken (afhankelijk van de zone op het lichaam en fysiologische aspecten).

Categorie A

bijvoorbeeld: kin, lip, tussen wenkbrauwen, bakkebaarden, oorlel, tepelhof, perineum

15 min
1 behandeling – €50
Abonnement 8x – €375
Abonnement 12x – €540

Categorie B

bijvoorbeeld: oksels, kleine bikini/sliplijn, onderbuik (slip tot navel), bovenbilnaad, bilnaad, handen, voeten, penis, kaaklijn

30 min
1 behandeling – €100
Abonnement 8x – €750
Abonnement 12x – €1080

Categorie C

bijvoorbeeld: billen, onderarmen, bovenarmen, baard, brazilian, schouders

45 min
1 behandeling – €150
Abonnement 8x – €1125
Abonnement 12x – €1620

Categorie D

bijvoorbeeld: bovenrug, onderrug, onderbenen, bovenbenen, borst, buik

60 min
1 behandeling – €200
Abonnement 8x – €1500
Abonnement 12x – €2160

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht