Definitief ontharen

Definitieve ontharing is voor velen een droom. Vandaag wordt deze droom werkelijkheid met de Elos techniek! 

Na 8 tot 10 behandelingen is 80% tot 90% procent van de ongewenste haren definitief weg. Ben je het beu om je elke maand te laten waxen? Ben je de marteling beu? Dan is dit jouw oplossing.

Opgelet: boek tijdig afspraken want dit is een drukbezette machine.

Resultaat

De grote meerwaarde die wij bieden is de apparatuur waarmee gewerkt wordt. Hierdoor slagen we er in een hogere temperatuur te ontwikkelen (haarwortels worden bij definitief ontharen door hoge temperaturen uitgeschakeld), zonder hierbij de huid te beschadigen.

Deze ELOS-techniek werkt met een combinatie van licht- en hoogfrequente stroom aangevuld met koeling, waarbij uw haren definitief verwijderd worden. Hierdoor kunnen we zeer betrouwbare resultaten beloven bij zowel dames als heren, op alle zones van het lichaam.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Hiervoor is het noodzakelijk de haargroeicyclus te begrijpen. Elk haar kent drie groeifasen:

  • Anageen (groeifase, het haar hangt vast aan de follikel)
  • Catageen (overgang, het haar maakt zich los van de follikel)
  • Telogeen (slapend, het haar is helemaal los van de follikel).

 

Enkel in de anagene fase heeft het haartje contact met de haarfollikel (elk haar groeit in een follikel) en kan de energie via het haartje (= ‘antenne’) naar de haarfollikel worden geleid en vernietigd worden. Als de follikel vernietigd is, kan er geen haar meer in groeien.

Bovendien maakt het lichaam na de geboorte geen nieuwe haarfollikels meer aan. Eenmaal weg, altijd weg. Maar enkel haren in de groeifase kunnen dus worden uitgeschakeld, omdat enkel die haren contact hebben met de follikel. Dagelijks zijn er haren die overgaan van de groeifase naar de overgangsfase naar de rustfase om uiteindelijk uitgestoten te worden op het moment dat de groeicellen een nieuw haar produceren. Meerdere behandelingen zullen dan ook nodig zijn, teneinde alle haren vernietigt te krijgen tijdens de groeifase. Het aantal haren in de groeifase op een bepaald moment is afhankelijk van de zone, geslacht, etniciteit, hormoonhuishouding, …

Wat zou een reden kunnen zijn dat het niet werkt?

Aangezien wij met zeer kostbare apparatuur werken, waarvan de instellingen individueel bepaald kunnen worden, kunnen wij de grootste slaagkans op de markt garanderen. Bovendien vindt er eerst een intake gesprek plaats. Als blijkt dat in jouw geval de resultaten niet goed zullen zijn, starten we niet. De enige redenen – buiten de voorzorgen – die in de literatuur en onze ervaring voorkomen waardoor het niet spectaculair aanslaat, kunnen de volgende zijn:

After Summer Detox RainPharma met Kokoro en Body Centrum
  • Te vroeg beginnen van de behandelingen nadat er vaak is geharst/ geëpileerd. (Hiermee zal rekening worden gehouden).
  • Haarworteltjes die dieper zitten dan 5,5 mm. Want normaliter komen we maar hooguit tot circa 5,5 mm met de warmte, aangezien een haartje zelden dieper zit. Alleen als we met speciale apparatuur voorkoelen kunnen we de energie nog een millimetertje dieper dwingen te gaan, maar dat is dan ook het maximum. Gelukkig komt dit niet vaak voor.
  • Een stoornis in het endocriene stelsel (hormonaal) waardoor er constant slapende haarzakjes actief gemaakt worden (andere haartjes dan die tijdens de behandelingen bestonden). Dan kan iemand na een paar jaar opnieuw een donslaag krijgen uit slapende haarfollikels.
  • Verkeerde pauzelengtes tussen de behandelingen: te vroeg behandelen geeft minder rendement. Het lichaam maakt nu eenmaal haartjes aan in verschillende groeicycli. Het is niet altijd geschikt om standaard elke 4 weken een behandeling te plannen. (Hiermee zal rekening worden gehouden).
  • Een zeer laag percentage noemt men “non-responders”. Dit zijn mensen die om onbekende reden geheel niet reageren op permanente ontharingsmethodes.

Als deze situaties helemaal niet van toepassing zijn, moet de methode wel aanslaan. Dit geldt voor de techniek die wij toepassen.

Meer informatie

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we je vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. Je komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor jouw probleem is.

Voorzorgen

Vooraleer je een behandeling kan ondergaan moeten wij eerst je situatie kunnen bekijken en inschatten of je aan de voorwaarden voldoet voor een succesvolle behandeling. Daarom is het noodzakelijk een intake gesprek te reserveren voor je een afspraak voor de behandeling zelf kan maken. Een intake gesprek neemt slechts 15 tot 30 minuten in beslag en is bovendien gratis en vrijblijvend. 

Tarieven

Definitief ontharen wordt steeds in kuurvorm aangeboden. Na elke behandeling is er een vermindering van de haargroei. Het aantal behandelingen hangt af van de hormoonhuishouding, haarkleur en haartype, huidtype en huidskleur en de zone op het lichaam. Het gemiddeld aantal nodige behandelingen voor donkere en stevige haren – onder normale hormonale omstandigheden – bedraagt 8 tot 10 sessies, met een interval van 4 tot 15 weken (afhankelijk van de zone op het lichaam en fysiologische aspecten).

Categorie A

bijvoorbeeld: kin, lip, tussen wenkbrauwen, bakkebaarden, oorlel, tepelhof, perineum

15 min
1 behandeling – €50
Abonnement 8x – €375
Abonnement 12x – €540

Categorie B

bijvoorbeeld: oksels, kleine bikini/sliplijn, onderbuik (slip tot navel), bovenbilnaad, bilnaad, handen, voeten, penis, kaaklijn

30 min
1 behandeling – €100
Abonnement 8x – €750
Abonnement 12x – €1080

Categorie C

bijvoorbeeld: billen, onderarmen, bovenarmen, baard, brazilian, schouders

45 min
1 behandeling – €150
Abonnement 8x – €1125
Abonnement 12x – €1620

Categorie D

bijvoorbeeld: bovenrug, onderrug, onderbenen, bovenbenen, borst, buik

60 min
1 behandeling – €200
Abonnement 8x – €1500
Abonnement 12x – €2160

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht