Definitief ontharen

Gedaan met scheren, waxen, geïrriteerde huid, last minute oplossingen. Dank zij onze nieuwe machine kan dat nu nog sneller en pijnlozer. 

Ben je het beu om je elke maand te laten waxen? Ben je de marteling beu? Dan is dit jouw oplossing. Reken op een 8 tal behandelingen om tot 90% van je haren te verwijderen. Waar wacht je nog op? 

Opgelet: boek tijdig afspraken want dit is een drukbezette machine.

Resultaat

Voor de definitieve ontharing werken we met de allernieuwste IPL techniek van Solari.

Deze laser-like technologie kan volledig aangepast worden aan je huid en haarkleur. Zo krijg je de beste resultaten en een pijnloze behandeling.

“Ik wou dat ik hier eerder voor gekozen had. Wat een vrijheid dat ik nu ervaar! Dom he?”

– Kristina

“Waar de dag mij ook brengt, het is ok. Heerlijk gevoel.”

– Tom

Meer informatie

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Hier gaan we na hoe we de gewenste resultaten bij jou het beste bereiken.

Voorzorgen

Vooraleer je een behandeling kan ondergaan willen wij zeker zijn dat dit voor jou de beste oplossing is. Daarom starten we met een intake gesprek waarvoor wij 30 minuten tijd maken. We informeren je dan ook uitgebreid over de voor- en nazorg van deze behandeling, om zeker te zijn dat we de gewenste resultaten behalen. Als alles duidelijk is boeken we de afspraken in zodat jij zo snel mogelijk aan je behandelingen kan beginnen.

Tarieven

Het aantal behandelingen hangt van verschillende factoren af die we tijdens de intake overlopen.

Om een voorbeeld te geven: het gemiddeld aantal nodige behandelingen voor donkere en stevige haren – onder normale hormonale omstandigheden – bedraagt 8 tot 10 sessies, met een interval van 4 tot 15 weken (afhankelijk van de zone op het lichaam en fysiologische aspecten).

Categorie A

bijvoorbeeld: kin, lip, tussen wenkbrauwen, bakkebaarden, oorlel, tepelhof, perineum

1 behandeling – €50
Abonnement 8x – €375

Categorie B

bijvoorbeeld: oksels, kleine bikini/sliplijn, onderbuik (slip tot navel), bovenbilnaad, bilnaad, handen, voeten, penis, kaaklijn

1 behandeling – €100
Abonnement 8x – €750

Categorie C

bijvoorbeeld: billen, onderarmen, bovenarmen, baard, brazilian, schouders

1 behandeling – €150
Abonnement 8x – €1125

Categorie D

bijvoorbeeld: bovenrug, onderrug, onderbenen, bovenbenen, borst, buik

1 behandeling – €200
Abonnement 8x – €1500

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht