Er was eens … *dankbaarheid*

Een meisje van 33 dat verandering wou en zonder al te veel nadenken, stappen zette. En op drie jaar tijd staan we met Kokoro verder dan wat haar verbeelding toen aankon. Er zijn nog altijd enkele dromen die nog niet vervuld zijn, maar ook dat komt goed vertelt ze zichzelf. Dat meisje ben ik en dat kan iedereen zijn trouwens. Verandering gebeurt door actie, wat de verandering  dat je voor ogen hebt, ook is. Niet iedereen moet beginnen met een winkel 😉

Begin eer je bezint.

Ik hoorde dit ooit op een Unizo opleiding, de naam van de spreker ontgaat mij, maar het is mij bij gebleven. En ik besef dat dit een zeer belangrijke is. Je kan elk idee, elke stap die je wil zetten, dood redeneren. Er is ALTIJD een goede reden om iets niet te doen. En dat is exact wat de stemmetjes in je hoofd gaan doen geloven. Blijf maar veilig hier, dit ken je.

Just do it.

22 november 2015 de allereerste workshop. Bloednerveus. Het verhaal was ingeoefend, ik had mezelf trouwens ook gefilmd om bij te sturen. Avonden, dagen, nachten gewerkt aan de website, webshop, het verhaal. Vinne was het publiek op de generale repetitie en op 22 november ging de première door in onze living (het stuk dat nog living is trouwens ;)). In totaal vond ik 32 mensen die bereid waren in het najaar van 2015, verspreid over 5 avonden, te luisteren als proefkonijn.

Dat is hoe de Kokoro trein vertrok. Met een bang hartje en een gigantische inzet. Geen winkel, geen mooie bureau, halftijds, geen team, geen verzorgingsruimte en toen zelfs nog zonder yoga.

Dank je

Zonder jullie zouden we hier nu niet staan. Zonder jullie geloof, jullie vertrouwen en jullie goesting om telkens terug te komen of het nu yoga is of in de winkel of verzorgingen of … bestond Kokoro niet meer. We zijn nu drie jaar verder. Nog pril, nog vol dromen en klaar om verder te groeien. Klaar om nog meer mensen zich goed in hun vel te laten voelen. Maar voor we dat doen ….

Zetten we je in de bloemetjes

Op donderdag 22 november, Thanksgiving, bedanken we onze trouwe klanten die er van bij het begin bij waren, op een speciaal event. Uitnodigingen worden gemaakt as we speak.

Ben je hier niet bij? Niet getreurd, want dan ben jij de dag erna welkom tussen 10u en 22u. Een hele dag in feeststemming, met hapje en drankje en … heel feestelijke kortingen op het hele RainPharma gamma. Ook dat is een welgemeende dank je wel!

Benieuwd wat we van zin zijn in 2019?

Wij ook! Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg alles op de voet. Ook tips om je huid beter te verzorgen, om je vitaliteit te optimaliseren en om je beter in je vel te voelen, komen dan jouw kant uit.

Dat kan je hier onderaan rechts doen 😉

4 Reacties

 1. Patricia

  Je bent echt een inspiratie! Hoe je Kokoro op 3 jaar tijd zo hebt kunnen uitbreiden. Chapeau!

  Antwoord
  • Sofie

   Bedankt! Ik denk dat alles wat zien als een spel en geloven dat het goedkomt, de sleutel is. En lachen, blijven lachen, de ene dag iets gemakkelijker dan de andere 😉

   Antwoord
 2. Tiny Struyven

  Sofie, het enthousiasme waarmee jij je producten aan de man (vrouw) brengt, het overtuigend resultaat ervan, je spontane lach, en nog zoveel meer. Hoe aanstekelijk is dat ! Bedankt hiervoor Sofie !

  Antwoord
  • Sofie Verheirstraeten

   Oh bedankt voor je lieve woorden! En héél erg graag gedaan zoals je wel merkt 😉 Tot snel!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel Met groentespaghetti kan je veel kanten uit, maar soms blijven de basics gewoon de beste. De courgette bijvoorbeeld! Een ideale manier om lekker veel groentjes binnen te krijgen en laag in koolhydraten te blijven. Door de...

Lees meer
Groentechips

Groentechips

Groentenchips We kennen het allemaal! Na ons avondeten toch nog dat kleine honger, die verleiding naar een ongezonde snack. Helemaal normaal, maar gelukkig hoeven snacks helemaal niet altijd ongezond te zijn! Wij leggen jou even uit hoe je snel en makkelijk gezonde...

Lees meer
Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer