Eline’s verhaal

Het gesprek dat mijn leven veranderde

Na lang twijfelen, stuurde ik Sofie ergens eind juni 2016 een eerste mailtje. Ik wilde graag kennismaken met het gamma van RainPharma en had gelezen over haar workshops waarbij de verzorgingsproducten van RainPharma getest kunnen worden. Met de zomervakantie in het vooruitzicht vonden we niet direct een datum, dus we telefoneerden met elkaar om te zien op welke manier ze me toch al kon verder helpen. Het gesprek zou mijn leven veranderen.

 

Twee dagen later bracht de postbode me een pakket met enkele verzorgingsproducten. Een doos vol liefde en vriendschap, zo zou blijken. Tussen mij en de producten, tussen de producten en mijn huid, tussen Sofie en mij, tussen mij en de filosofie achter het hele merk RainPharma. Na de workshop die een paar weken later bij mij thuis doorging, sprak Sofie voor het eerst haar droom uit om een team van mensen rond zich te hebben met dezelfde missie: samen de waarheid achter huidverzorging en de beauty-industrie verkondigen. Haar droom liet me niet meer los en stap voor stap brachten we hem in vervulling.

 

Het verleden van mijn huid

Mijn eigen “strijd” met mijn huid begon rond mijn 17e. Ik kreeg mijn acné niet meer onder controle en zocht jarenlang naar de juiste producten via dermatologen en schoonheidsspecialistes. Daarna begon ook de huid op mijn armen en benen te reageren op de meeste douchegels en bodylotions, en ik vreesde echt nooit meer van de rode ‘brobbeltjes’ af te geraken.

 

De zoektocht stopte na meer dan 10 jaar bij RainPharma. Het was het eerste merk dat ik leerde kennen dat een totaalaanpak aanbood: huidvriendelijke producten voor de buitenkant aangevuld met voedingssupplementen voor een verzorging langs de binnenkant. Het klonk zo veelbelovend dat er een hele hoop research aan mijn liefde voor hen voorafging. Want ik, die altijd bij haar vriendinnen bekendstond als het meisje met de potjes en zalfjes, durfde de beloftes van RainPharma niet zomaar te geloven. Net omdat ik al zoveel producten getest had en evenveel teleurstellingen kende. Deze keer bleek mijn twijfel echter onterecht te zijn.

 

Bingo

RainPharma doet wat het belooft: vol passie wordt aan eerlijke, no-nonsense producten gewerkt, die vegan zijn, niet getest worden op dieren, en die bovendien ook nog eens in België geproduceerd worden. Mijn acné is onder controle en de rode bobbeltjes op mijn armen en benen zijn verdwenen. Na jarenlang rondhoppen van het ene product naar het andere, en van de ene specialist naar de andere, geloofde ik niet meer in deze wonderen. En daarom wil ik zo graag mijn verhaal delen. Het kan echt anders.

 

Heb je vragen? Wil je iets ruiken, voelen, testen? Mail me op eline@kokoro.be. Ik help je graag verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer