Een zalf die rimpels opeet aub

Dit klinkt echt belachelijk, nee? En toch, je zou eens moeten weten hoe vaak we in de winkel de vraag krijgen naar anti-aging crèmes. We willen allemaal zo graag een jeugdige huid houden, dat we blindelings geloven dat het kan.

Dus er is vraag naar anti-aging en die vragen horen we elke dag. Maar wij geloven niet in het type anti-aging dat je smeert, dat kan gewoon niet, dat is wetenschappelijk gezien onmogelijk.

T zit vanbinnen

Elke 21 dagen heb je een nieuwe huid. Je lichaam krijgt bouwstoffen, gaat aan de slag en vormt nieuwe cellen. Vandaar dat we zo drukken op voeding en suppletie om een sterkere huid te kunnen maken.

Maar vanaf 25 jaar gaat dat allemaal stroever en dat begin je te zien aan je huid. Maar er moet toch iets zijn dat kan helpen? Uiteindelijk houden we ons lichaam ook jonger en gezonder door goede voeding (invloed op je huid ook, joepie!) en beweging. Is er zoiets als huidfitness?

Total workout voor je huid

En dat is hoe we bij LPG Endermologie uitkwamen. Een machine die van buitenaf de binnenkant gaat stimuleren. Na een grondige studie naar resultaten, werking, wetenschappelijke onderbouwing en noem maar op, zijn we de samenwerking aangegaan.

Hoe werkt het nu?

De machine gaat door beweging en zuigkracht, de huid stimuleren op een diepere laag, waardoor de aanmaak van collageen, elastine en natuurlijk hyaluronzuur wordt aangemoedigd. De resultaten zijn verbluffend, zelfs na een eerste behandeling kan je vaak al verschil zien. Rimpels die dieper worden, hamsterwangetjes, dubbele kin, vale teint, …. Alles kan je verbeteren door de huid te stimuleren en weer meer aan het werk te zetten.

Wil je hier meer van weten, lees dan even onze pagina.

Serieus?!

Ja, maar we blijven graag eerlijk en nemen het ook serieus aan. We starten altijd met een degelijk intake gesprek zodat we weten wat je verwachtingen zijn en of ze haalbaar zijn. Daarnaast – hier zijn we zeer open en eerlijk in – onderlijnen we het belang van een blijvende fitness. Als je stopt met sporten en gezond eten, verdwijnt je lijn ook, hier is het niet anders. Meer over de praktische kant vind je hier.

Totaal aanpak

Kom even langs of maak een afspraak voor meer info. We werken enerzijds op de ondersteuning van de aanmaak van je huid van binnenuit. Daarom dat we voeding even onder de loep nemen en gaan aanvullen met hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma.

Anderzijds overlopen we de werking van de LPG Endermologie, de huidfitness. It’s all in the mix!

Leer alles wat je moet weten over je huid. Zo kan je kritisch beslissen wat je wel en niet wil smeren. Plan een workshop in, je huid zal je dankbaar zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelé winterhanden

Artisanale krakelé winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer