Ik had een droom.. Nu heb ik de vliegtickets.

Durven dromen.

Dat is bij mij geen probleem. Mensen die mij kennen weten dat ik dingen durf uit te spreken die absoluut onrealistisch lijken. Som komen ze uit, soms niet. De dromen zorgen dat je minder snel in een routine geraakt. Het heeft ook iets speels zelfs. ‘Wat is mijn volgende stap?’

De droom waar ik nu over wil spreken is: sneeuw. Ik ben gek op sneeuw, het rustgevende van de witte kleur, mijn ‘lievelingsweer’ (staalblauwe hemel en een rode neus) en de sfeer van Kerst die er onuitgesproken lijkt te hangen. Helaas ben ik getrouwd met iemand die de koude niet zo leuk vindt. Dus een sneeuwvakantie is alweer jaren geleden.

En ineens voelde ik enkele maanden geleden de drang om naar de sneeuw te trekken, wetende dat ik dit niet eenvoudig verkocht ging krijgen thuis. Dus moest het op een andere manier, ik moest inventief zijn.

Wat is de volgende stap?

Yoga geven in een skiresort? Workshops rond je leven in handen nemen of wat dan ook? Kon dat iets zijn? Volgens mijn rationele en nuchtere man niet. Vandaar dat ik de mail die klaarstond om het Marmotta hotel in de Alpen aan te schrijven, niet stuurde.

Zeer toevallig – moest je hier nog in geloven – staan op de Braderie in Kortenberg ineens de personen die het hotel uitbaten aan mijn stand. Doordat ik absoluut niet in toeval geloof – deu-euh- , neem ik deze buitenkans met beide handen en vertel hen over mijn droom, over de mail die bijna verstuurd was etc. Weet je wat er gebeurde?

Prik de datum

Om een lang verhaal kort te maken: op vrijdag 19 januari en op vrijdag 23 februari geef ik een ’s avonds een workshop over ‘Dream. Plan. Do’ in het Marmotta hotel tijdens de Ladies Short Ski. Mogelijk is er zaterdagochtend ook een yogasessie voor de dames. En ik mag mee van donderdagavond tot zondag, in de sneeuw.

Gezegend.

Zalig hoe dingen kunnen lopen, gezegend is een understatement zou ik zelfs zeggen. En uiteindelijk gaan we met het gezin daar ook Nieuwjaar vieren zodat ik de locatie kan verkennen. Mijn nuchtere, rationele man die niet zo van koude houdt, is een heel grote steun bij elke droom die heb. Nu ook πŸ™‚ Met mijn bokkensprongen en zotte dromen zal ik hem warm houden.

Wie gaat mee?

Er is nog plaats voor de Ladies Shortski’s. Is sneeuw of een momentje weg of … ook iets dat je aanspreekt? Alle info vind je hier

Geen skiΓ«r? Geen probleem je kan er zalig wandelen of van de sauna genieten.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! IngrediΓ«nten 2...

Lees meer
Opfrissing van de supplementen

Opfrissing van de supplementen

We moeten het toegeven, ondertussen heeft Rainpharma al een behoorlijk plaatje aan voedingssupplementen. We zetten ze in voor huidverbetering, tijdens het Smart Nutrition Project, tijdens Balance Program, voor meer energie, minder stress en beter slapen, ...Β  Hier...

Lees meer
5 tips voor blijvend resultaat

5 tips voor blijvend resultaat

Holderdebolder "Ik start straks" is een zin die we wel eens horen van mensen die eindelijk op het punt zijn dat ze absoluut actie willen nemen.Β  Ze hebben beslist dat ze iets aan hun voedingsschema willen veranderen, ze willen meer energie, beter slapen, ongezonde...

Lees meer