Haal 2020 uit mijn lijf. NU!

Wawasda

Ik heb heel veel mooie herinneringen aan 2020. Er zijn heel goede dingen gebeurd in 2020. Anderzijds kwamen er ook andere zaken op mijn pad in 2020 die minder aangenaam waren en een gigantische impact hadden en energie zogen. Voor mij persoonlijk was het een zeer intensieve, emotionele rollercoaster met een shitload aan werk en geregel sinds 13 maart. Eerlijk is eerlijk: het is niet gemakkelijk geweest, maar ik ben uit 2020 geraakt zonder te grote of diepe kleerscheuren en met een overdosis goesting in 2021.

Maar de rollercoaster liet sporen na. Ik voel ze, ik zie ze. Te weinig slaap want de tijd was er niet, teveel cafeïne want er was te weinig slaap, comfort food omdat er geen tijd is voor iets anders, chocolade om te troosten en een glas wijn om te vergeten. Ik vermoed dat ik niet de enige ben (please, please). Dus hier staan we: begin 2021 en verzwakt. Daarom wil ik ALLE restjes 2020 uit mijn lijf halen. Op alle niveaus klaar zijn voor het nieuwe begin dat 2021 mij en ons – Kokoro – ons biedt.  Daarvoor heb ik alle energie, focus en veerkracht nodig. Echt, massaal.

En ik voel in elke vezel van mijn lijf dat het slecht eten, de comfort food of de snel-snel maagvulling eens tot een einde moet komen. Ik ben sneller moe, mijn innerlijk draakje is sneller wakker, ik heb meer puistjes, mijn broeken lijken gekrompen (allemaal he!) en ik zucht meer. Net nu ik aan het begin sta van mogelijk de drukste en meest intensieve periode sta. Dat komt zo niet goed….

2021 full force

Behendiger, stabieler, spitsvondiger, creatiever, sterker, geestiger, assertiever, slimmer, begripvoller, liever, daadkrachtiger en gestructureerder. Dat wil ik. Onder andere, want ik wil het allemaal en meer. We leven één keer en ik wil volop leven. Dus ik kies om de knop radicaal om te draaien. 11 januari is D-day. Detox Dag.

Detox

Dan start de Fresh Start Detox, 11 januari 2021. Alles op punt stellen. Meer flexibiliteit en veerkracht. Meer kracht en doorzetting. En omdat ik toch echt graag terug al mijn broeken wil kunnen aandoen 😉 En we doen het samen. Omdat het leuker is. Omdat samen werkt. Nog meer ondersteuning en begeleiding dan de vorige keren. Voordeliger ook dankzij de XL potten en de family packs.

Wie zijn we? Wat doen we? Waarom doen we het? En hoe springen we erin?

Woensdag en donderdag om 19.30 leg ik het graag uit in de ZOOM waar je onmiddellijk ook al je vragen kan stellen. Start mee en zet alles op alles om je dromen te bereiken en vol energie, vertrouwen en met big smile op je doelen af te gaan. Samen. Want dat werkt nog beter.

Sneller meer info? Bel ons vanaf maandag 9u op 02 445 06 45 (Kortenberg) of 016 22 07 95 (Leuven Brouwersstraat)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

En zo geschiedde … #yogainhetpark

En zo geschiedde … #yogainhetpark

In den beginne was er een zotte vraag "Seg, ik heb een zot idee, hopelijk kan jij mij terug wat kalmeren."Zo sprak Hilde De Baerdemaeker- Illie - op een zonnige lentedag in 2017. Zoals je kan vermoeden, kenden we elkaar nog niet zo heel goed. Anders had Illie geweten,...

Lees meer
Heverlee Baby!

Heverlee Baby!

Coming soon Woensdag 1 september is ook voor Kokoro een nieuw begin, een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk, want er gaat een extra winkel open: Heverlee. En op dit idee, broeden we al een jaar. "We" in dit verhaal, is Leen en ikzelf. Lees even mee vanwaar deze extra...

Lees meer
HOERA 1 jaar.

HOERA 1 jaar.

Ongelooflijk maar waar: we mogen ons eerste kaarsje uitblazen. “We” is Kokoro en Bodycentrum, samen het nieuwe Kokoro. Exact één jaar geleden, dag op dag, tekenden we voor de overname. Exact één jaar geleden kregen al onze collega’s het nieuws te horen. Exact één jaar...

Lees meer