Detox ook je huid!

Deu-euh!

Voor zij die al een detox gevolgd hebben, is dit overbodig waarschijnlijk, zij zien het gewoon. Alleen al door je voedingspatroon aan te passen én je voedingsstoffen aan te vullen met deze basic suppletie, merk je het verschil, vaak al na één week. Dus dachten we: waarom niet direct de lijn doortrekken?

Buitenkant

De stoffen die we in de detox voor de huid gaan mijden, zijn vooral minerale olie en sulfaten. Dat zijn de twee ingrediënten die het meeste effect hebben op de ‘stralende huid’. Er is natuurlijk nog een andere waslijst aan ingrediënten die ik ook niet meer gebruik, maar begin hier al mee. Wil je hier nu al meer over lezen? Pluis onze blog over de huid uit.

Filosofie?

We werken met RainPharma omdat ikzelf zo eindelijk van mijn acne afgeraakte. Ik sukkelde al 20 jaar met puistjes: hormonaal, stress, … maar toch, op 32 is het mooi geweest. Onder de kerstboom kreeg ik van mijn lieve zus RainPharma en zo begon mijn verhaal.

RainPharma werkt van A tot F, 6 belangrijke stappen die natuurlijk niet allemaal elke ochtend en avond doorlopen moeten worden. We leggen je graag persoonlijk uit hoe je deze stappen het best doorloopt en hoe je efficiënt een vlotte ochtend en avondroutine kan doorlopen.

Onze cadeaubox Let’s face it is ideaal om te starten en gedurende minstens een maand de producten uit te proberen.

Binnenkant

Wil jij een echt stralende huid dan gaan we niet alleen de buitenkant verzorgen, dan gaan we ook naar de binnenkant kijken. Onze aanpak is hier tweeledig:

Standaard

Voor mensen met milde klachten, problemen of zij die vooral op anti-aging willen werken: de Smart Nutrition Box is een prima stratkit. Want hier zit het volledige plaatje in:

  • Een shake voor één week: elke dag 2 x alle nodige eiwitten (aminozuren) om je huid stevig te maken. De huid bestaat uit 80% eiwitten dus het is wel degelijk een zeer belangrijke stap!
  • Daily Boost en Mighty Night: hier komt je zelfs 2 maanden mee toe. Alle vitamines en mineralen om je huid, haar en nagels de nodige boost te geven. Niet verschieten als je meer energie krijgt, dat is mogelijk.
  • Dry Energy en Q10: dit zit ook in het pakket. Zorgt voor meer energie en vetverbranding. Altijd mooi meegenomen. Ook is Q10 een heel belangrijke in het anti-aging verhaal. Niet – absoluut niet – van de buitenkant, absoluut wel van de binnekant.

Een startbox komt op €163 en je vindt hier het totale gamma.

Op maat

Hoewel bovenstaande de ideale start is, zeker als je kiest voor de huiddetox , zijn er specifieke huidproblemen die hier niet voldoende mee ondersteund worden.

  • Acne: hier zetten we op zijn minst nog extra Omega 3 in om de ontstekingen tegen te gaan. Dosering bekijken we per geval en volgen we ook op.
  • Psoriasis: gezien dit een auto-immuunziekte is die overal op het lichaam kan voorkomen, gaan we hier over tot een analyse en extra voedingstips.
  • Eczeem/felle droogte: heel vaak is ook hier Omega 3 nodig en aan de buitenkant adviseren we zeker ook de Broccoli olie.

Om de beste resultaten te halen in deze en andere gevallen, werken we op maat.
Contacteer ons voor een afspraak en dan bekijken we graag één op één jouw huid en krijg je advies op maat of spring binnen in de winkel. Open ma-za 10u-18u.
Kortenberg : 02 445 06 45
Leuven : 016 22 07 95

Bestellen: dat kan simpel op de webshop

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelé winterhanden

Artisanale krakelé winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer