Detox ook je huid!

Deu-euh!

Voor zij die al met de detox bezig zijn, is dit overbodig waarschijnlijk, zij zien het gewoon. Alleen al door je voedingspatroon aan te passen én je voedingsstoffen aan te vullen met deze basic suppletie, merk je het verschil, vaak al na één week. Dus dachten we: waarom niet direct de lijn doortrekken?

Buitenkant

De stoffen die we in de detox voor de huid gaan mijden, zijn vooral minerale olie en sulfaten. Dat zijn de twee ingrediënten die het meeste effect hebben op de ‘stralende huid’. Er is natuurlijk nog een andere waslijst aan ingrediënten die ik ook niet meer gebruik, maar begin hier al mee. Wil je hier nu al meer over lezen? Pluis onze blog over de huid uit.

Filosofie?

We werken met RainPharma omdat ikzelf zo 5 jaar geleden eindelijk van mijn acne afgeraakte. Ik sukkelde al 20 jaar met puistjes: hormonaal, stress, … maar toch, op 32 is het mooi geweest. Onder de kerstboom kreeg ik van mijn lieve zus RainPharma en zo begon mijn verhaal.

RainPharma werkt van A tot F, 6 belangrijke stappen die natuurlijk niet allemaal elke ochtend en avond doorlopen moeten worden. In ‘de goede oude tijd’ mochten we nog workshops geven, nu overlopen we deze stappen in filmpjes die je terug vindt op ons youtube kanaal.

Er zijn startkits en dat is IDEAAL voor deze periode: één maand, alle stapjes op de juiste manier om met een stralende huid uit de lockdown te komen. #lockdowndetox ook voor je huid dus. Ze staat te popelen om mee te doen 😉

Binnenkant

Wil jij een echt stralende huid dan gaan we niet alleen de buitenkant verzorgen, dan gaan we ook naar de binnenkant kijken. Onze aanpak is hier tweeledig:

Standaard

Voor mensen met milde klachten, problemen of zij die vooral op anti-aging willen werken: de Smart Nutrition Box is een prima stratkit. Want hier zit het volledige plaatje in:

  • Een shake voor één week: elke dag 2 x alle nodige eiwitten (aminozuren) om je huid stevig te maken. De huid bestaat uit 80% eiwitten dus het is wel degelijk een zeer belangrijke stap!
  • Daily Boost en Mighty Night: hier komt je zelfs 2 maanden mee toe. Alle vitamines en mineralen om je huid, haar en nagels de nodige boost te geven. Niet verschieten als je meer energie krijgt, dat is mogelijk.
  • Dry Energy en Q10: dit zit ook in het pakket. Zorgt voor meer energie en vetverbranding. Altijd mooi meegenomen. Ook is Q10 een heel belangrijke in het anti-aging verhaal. Niet – absoluut niet – van de buitenkant, absoluut wel van de binnekant.

Een startbox komt op €149 en je vindt hier het totale gamma. Dit werd in de #lockdowndetox ook ingezet om mensen zich beter, gezonder en vrolijker te laten voelen. De meesten verloren zelfs hun Coronakilo’s ;).

Op maat

Hoewel bovenstaande de ideale start is, zeker als je kiest voor de huiddetox deze dagen, zijn er specifieke huidproblemen die hier niet voldoende mee ondersteund worden.

  • Acne: hier zetten we op zijn minst nog extra Omega 3 in om de ontstekingen tegen te gaan. Dosering bekijken we per geval en volgen we ook op.
  • Psoriasis: gezien dit een auto-immuunziekte is die overal op het lichaam kan voorkomen, gaan we hier over tot een analyse en extra voedingstips.
  • Eczeem/felle droogte: heel vaak is ook hier Omega 3 nodig en aan de buitenkant adviseren we zeker ook de Broccoli olie.

Om de beste resultaten te halen in deze en andere gevallen, werken we op maat. We hebben graag een langer telefoongesprek om een duidelijke analyse te hebben en om zo een duidelijk en persoonlijk plan van aanpak te bepalen. Je kan ons bereiken op 02/ 445 06 45 of stuur ons een mailtje (info@kokoro.be) met je telefoonnummer en een korte beschrijving.

Advies: 02 445 06 45 – spreek gerust op de voicemail in ook, wij bellen terug als je je telefoonnummer achterlaat of mail ons info@kokoro.be

Bestellen: dat kan simpel op de webshop

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Voel je terug 6

Voel je terug 6

Kinderlijke nostalgie Want daar komt het volgens velen op neer. Een verlanglijstje maken. Nog net niet knippen uit een boekje en plakken. Nog net geen brief schrijven en vertellen waarom je al dan niet in aanmerking komt voor iets zoets. De voorbereiding van de Winter...

Lees meer
Elk onze eigen weg

Elk onze eigen weg

Als het op is. Laat me met de deur in huis vallen, want de suspense opbouwen, gaat het niet minder hard maken of minder definitief. Vincent en ik gaan uit elkaar, onze wegen scheiden, het is op. We vierden onze 20 jaar samen dit jaar, onze 11 jaar getrouwd, maar we...

Lees meer
Lanceren, af of niet.

Lanceren, af of niet.

Perfectly imperfect Nee, de site is niet af. Er staan mogelijk nog schrijffouten in. En ja, op de "esthetiek" pagina's missen nog foto's. En nee, hij is nog niet binnenste buiten, onderst boven gekeerd. Hij is dus niet perfect. Net zoals alles in het leven, elke dag....

Lees meer