Detox ook je huid!

Deu-euh!

Voor zij die al een detox gevolgd hebben, is dit overbodig waarschijnlijk, zij zien het gewoon. Alleen al door je voedingspatroon aan te passen én je voedingsstoffen aan te vullen met deze basic suppletie, merk je het verschil, vaak al na één week. Dus dachten we: waarom niet direct de lijn doortrekken?

Buitenkant

De stoffen die we in de detox voor de huid gaan mijden, zijn vooral minerale olie en sulfaten. Dat zijn de twee ingrediënten die het meeste effect hebben op de ‘stralende huid’. Er is natuurlijk nog een andere waslijst aan ingrediënten die ik ook niet meer gebruik, maar begin hier al mee. Wil je hier nu al meer over lezen? Pluis onze blog over de huid uit.

Filosofie?

We werken met RainPharma omdat ikzelf zo eindelijk van mijn acne afgeraakte. Ik sukkelde al 20 jaar met puistjes: hormonaal, stress, … maar toch, op 32 is het mooi geweest. Onder de kerstboom kreeg ik van mijn lieve zus RainPharma en zo begon mijn verhaal.

RainPharma werkt van A tot F, 6 belangrijke stappen die natuurlijk niet allemaal elke ochtend en avond doorlopen moeten worden. We leggen je graag persoonlijk uit hoe je deze stappen het best doorloopt en hoe je efficiënt een vlotte ochtend en avondroutine kan doorlopen.

Onze cadeaubox Let’s face it is ideaal om te starten en gedurende minstens een maand de producten uit te proberen.

Binnenkant

Wil jij een echt stralende huid dan gaan we niet alleen de buitenkant verzorgen, dan gaan we ook naar de binnenkant kijken. Onze aanpak is hier tweeledig:

Standaard

Voor mensen met milde klachten, problemen of zij die vooral op anti-aging willen werken: de Smart Nutrition Box is een prima stratkit. Want hier zit het volledige plaatje in:

  • Een shake voor één week: elke dag 2 x alle nodige eiwitten (aminozuren) om je huid stevig te maken. De huid bestaat uit 80% eiwitten dus het is wel degelijk een zeer belangrijke stap!
  • Daily Boost en Mighty Night: hier komt je zelfs 2 maanden mee toe. Alle vitamines en mineralen om je huid, haar en nagels de nodige boost te geven. Niet verschieten als je meer energie krijgt, dat is mogelijk.
  • Dry Energy en Q10: dit zit ook in het pakket. Zorgt voor meer energie en vetverbranding. Altijd mooi meegenomen. Ook is Q10 een heel belangrijke in het anti-aging verhaal. Niet – absoluut niet – van de buitenkant, absoluut wel van de binnekant.

Een startbox komt op €163 en je vindt hier het totale gamma.

Op maat

Hoewel bovenstaande de ideale start is, zeker als je kiest voor de huiddetox , zijn er specifieke huidproblemen die hier niet voldoende mee ondersteund worden.

  • Acne: hier zetten we op zijn minst nog extra Omega 3 in om de ontstekingen tegen te gaan. Dosering bekijken we per geval en volgen we ook op.
  • Psoriasis: gezien dit een auto-immuunziekte is die overal op het lichaam kan voorkomen, gaan we hier over tot een analyse en extra voedingstips.
  • Eczeem/felle droogte: heel vaak is ook hier Omega 3 nodig en aan de buitenkant adviseren we zeker ook de Broccoli olie.

Om de beste resultaten te halen in deze en andere gevallen, werken we op maat.
Contacteer ons voor een afspraak en dan bekijken we graag één op één jouw huid en krijg je advies op maat of spring binnen in de winkel. Open ma-za 10u-18u.
Kortenberg : 02 445 06 45
Leuven : 016 22 07 95

Bestellen: dat kan simpel op de webshop

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! Ingrediënten 2...

Lees meer
Opfrissing van de supplementen

Opfrissing van de supplementen

We moeten het toegeven, ondertussen heeft Rainpharma al een behoorlijk plaatje aan voedingssupplementen. We zetten ze in voor huidverbetering, tijdens het Smart Nutrition Project, tijdens Balance Program, voor meer energie, minder stress en beter slapen, ...  Hier...

Lees meer
5 tips voor blijvend resultaat

5 tips voor blijvend resultaat

Holderdebolder "Ik start straks" is een zin die we wel eens horen van mensen die eindelijk op het punt zijn dat ze absoluut actie willen nemen.  Ze hebben beslist dat ze iets aan hun voedingsschema willen veranderen, ze willen meer energie, beter slapen, ongezonde...

Lees meer