Yahti

Yahti

Yahti is verantwoordelijk voor al het Marketing gebeuren binnen Kokoro. Social media, nieuwsbrieven, klantenevents, website, webshop…. Noem maar op, zij zorgt dat jouw klantenexperience one of a kind is.
Leen

Leen

Als sceptische holistische en orthomoleculaire coach begon ze aan het dieet bij Sofie en als overtuigd Kokoro aanhanger versterkt ze nu ons team. Ze zet al haar kennis in – zowel in Kortenberg als in Leuven – om je nog sneller, nog beter je vel te laten...
Lauren

Lauren

Lauren is een zegen voor ons team! Nog nooit kregen we zoveel goede reacties voor de massages. Wij twijfelen niet: een massage gaat eerst en vooral op de agenda van Lauren. Boek een massage en je zal onmiddellijk weten waarom.
Ine

Ine

Ine is de jongste van ons bonte gezelschap en vind je in de Leuvense vestigingen terug. Vriendelijk aan het onthaal, zorgzaam tijdens de verzorgingen en vrolijk wanneer je advies wil.
Katjana

Katjana

Katjana valt op door haar tattoos, maar laat ze je niet afschrikken. Ze geniet van de afwisseling tussen alle behandelingen en geniet van het boeken van resultaten. Zoeken naar verbeteringen, telkens opnieuw.