Geertje

Geertje

Geertje haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is kokoro shopmanager in het kloppend hart van Leuven, midden in het centrum op de Bondgenotenlaan. Ze heeft een achtergrond als energetisch therapeut en zet rainpharma in om de verbinding met jezelf mee te herstellen....
Yahti

Yahti

Yahti is verantwoordelijk voor al het Marketing gebeuren binnen Kokoro. Social media, nieuwsbrieven, klantenevents, website, webshop…. Noem maar op, zij zorgt dat jouw klantenexperience one of a kind is.
Leen

Leen

Als sceptische holistische en orthomoleculaire coach begon ze aan het dieet bij Sofie en als overtuigd Kokoro aanhanger versterkt ze nu ons team. Ze zet al haar kennis in – zowel in Kortenberg als in Leuven – om je nog sneller, nog beter je vel te laten...
Ine

Ine

Ine is de jongste van ons bonte gezelschap en vind je in de Leuvense vestigingen terug. Vriendelijk aan het onthaal, zorgzaam tijdens de verzorgingen en vrolijk wanneer je advies wil.
Katjana

Katjana

Katjana valt op door haar tattoos, maar laat ze je niet afschrikken. Ze geniet van de afwisseling tussen alle behandelingen en geniet van het boeken van resultaten. Zoeken naar verbeteringen, telkens opnieuw.