Yahti

Yahti

Ze begint pas midden november full time, maar ondertussen staat ze ons hier en daar al bij om ons marketing verhaal wat meer ruggengraat te geven. Haar job is om al onze inspirerende ideeën om te zetten in een plus voor jou. Tel je mee af tot midden november? Wij...
Leen

Leen

Als sceptische holistische en orthomoleculaire coach begon ze aan het dieet bij Sofie en als overtuigd Kokoro aanhanger versterkt ze nu ons team. Ze zet al haar kennis in – zowel in Kortenberg als in Leuven – om je nog sneller, nog beter je vel te laten...
Ine

Ine

Ine is de jongste van ons bonte gezelschap en vind je in de Leuvense vestigingen terug. Vriendelijk aan het onthaal, zorgzaam tijdens de verzorgingen en vrolijk wanneer je advies wil.
Katjana

Katjana

Katjana valt op door haar tattoos, maar laat ze je niet afschrikken. Ze geniet van de afwisseling tussen alle behandelingen en geniet van het boeken van resultaten. Zoeken naar verbeteringen, telkens opnieuw.
Eef

Eef

Eef vind je regelmatig in de winkel in hartje Leuven terug. Stralend in onze kleine, gezellige winkel, klaar om jou het beste advies te geven. En als ze in de Brouwersstraat te vinden is, ben je ook daar in goede handen op de behandeltafel.