Vacature: Dappere starter (M/V)

Vacature: Dappere starter (M/V)

Had jij ambitieuze Lockdown-voornemens en heb je ze tot nu toe niet kunnen waarmaken? Mis je jouw vitaliteit van 10 jaar geleden en wil je eindelijk weer eens willen ravotten met de kinderen (al dan niet de jouwe)? Ben je het beu de dag futloos door te sloffen? Of...

Lees meer
Here we go again.

Here we go again.

Shit. Terug. Ik herinner mij de eerste slag in mijn gezicht vorig jaar nog alsof het gisteren was. Jas nog aan na één van mijn laatste workshops in Beerse. Net terug thuis, persconferentie op het nieuws. Niemand zei een woord. Twee uur later had ik mijn jas nog aan....

Lees meer
Aubergines met garnalen

Aubergines met garnalen

Aubergines met garnalen 'Asian style' Ingrediënten 450gr grote biologische garnalen 2 aubergines 20gr gember 40gr koriander (of basilicum) Bereiding Snijd de aubergines in plakjes van 0,5cm dik en vervolgens in reepjes. Hak de gember fijn en doe hem bij de...

Lees meer
RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! Ingrediënten 2...

Lees meer
Zalm met Groenten uit de Oven

Zalm met Groenten uit de Oven

Zalm met Groenten uit de Oven Een kleurrijk, lekker en gezond gerechtje van Pascale Naessens. Meer moet dat niet zijn! Ingrediënten 1 grote venkel 2 tot 3 tomaten 1 grote ui zalmfilet voor 2 personen gedroogde tijm Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C. Bedek een...

Lees meer
It’s a wrap

It’s a wrap

Afscheid nemen Het is me de week wel... En zoals ik altijd ook als advies geef: doorleef het, geef het ruimte en laat het gaan. Elke emotie die je opkropt, wegsteekt of de kop in duwt, komt dubbel en dik terug.  Dus ik volg ook deze keer braaf mijn eigen advies. Ik...

Lees meer
Gezonde Nasi Goreng

Gezonde Nasi Goreng

Gezonde Nasi Goreng Iedereen heeft wel eens zin in Chinees, toch? Helaas is zo een afhaalmaaltijd zwaar, ongezond en vaak veel te vettig. Maar je kan zo een Oosters gerecht best ook op een gezonde manier maken! Wij leggen je uit hoe je gezonde Nasi Goreng kan maken!...

Lees meer
Kip met venkel, wortel en courgette

Kip met venkel, wortel en courgette

Kip met venkel, wortel en courgette Je kent het wel, niet veel tijd om lang in de supermarket rond te lopen of gewoon helemaal geen zin om nog te gaan. Dan moet je het doen met overschotjes van uit de koelkast. Hier mixen we gewoon heel simpel wat kip, venkel, wortel...

Lees meer
Frittata met zoete aardappel, witte kaas en spinaziesalade

Frittata met zoete aardappel, witte kaas en spinaziesalade

Frittata met zoete aardappel, witte kaas en spinaziesalade Wist je dat zoete aardappel vol beta carotheen (provitamine A = Vitamine A) zit? Dit is goed voor de weerstand, het gezichtsvermogen, beschermt de huid tegen UV schade en draagt bij aan gezonde botten en...

Lees meer
Skin Scan at your service

Skin Scan at your service

Skin Scan Tot 1 maart zijn we zeker dat wij je huid niet onder handen kunnen nemen. Daarom zetten we in februari onze Skin Scanner 100% in. In plaats van de gebruikelijke €49 voor een scanning en deskundig advies, is dit deze maand geheel GRATIS. Maak een afspraak en...

Lees meer
Broccoli met scampi

Broccoli met scampi

Broccoli met scampi Soms moet je gewoon freestylen! Weinig ingrediënten, hup in de pan en klaar is kees! Het kan gewoon niet sneller. Ingrediënten Broccoli Scampi's Alpro Kokosroom Veeteelt kruiden Bereiding Stoof alles lekker aan in een wokpan en klaar! Je kan altijd...

Lees meer
Annelies wil je iets vertellen

Annelies wil je iets vertellen

Of wij continu huppelen? Nope. Ook wij zijn ‘only human’, maak je geen illusies. En de beste versie van onszelf zijn voor jullie, is onze passie. Maar ook dat is een les en in het voorbije jaar was het een uitdaging om U tegen te zeggen. En echte verhalen van echte...

Lees meer
Gevulde puntpaprika met pesto

Gevulde puntpaprika met pesto

Gevulde puntpaprika met pesto Dit veggie gerecht is een perfecte snelle lunch of kan 's avonds ook even goed als bijgerecht! Smakelijk Ingrediënten 25 min. bereiden / 12 min. oventijd / veggie 2 puntpaprika’s 1 kleine rode ui in stukjes halve courgette in blokjes...

Lees meer
Shaks­hu­ka met spi­na­zie, gei­ten­kaas & munt

Shaks­hu­ka met spi­na­zie, gei­ten­kaas & munt

Shaks­hu­ka met spi­na­zie, gei­ten­kaas & munt Shakshuka, maar dan anders? Deze variant eet je met spinazie, geitenkaas en munt. Yum! Ingrediënten 25 min. bereiden / 12 min. oventijd / veggie 2 el milde olijfolie 400g gesneden prei FairTrade Original kruidenpasta...

Lees meer
VACATURE: Food & Sport Freak

VACATURE: Food & Sport Freak

HEB JIJ EEN PASSIE VOOR VOEDING & SPORT? Spring mee in ons team! Ben jij diegene met het luisterend oor, gepassioneerd door voeding en beweging? Klaar om onze klanten op het juiste pad te zetten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen...

Lees meer