Gelaatsverzorging

Het zit misschien vanbinnen, maar het oog wil ook wat. Dankzij onze brede waaier aan schoonheidszorgen, maak jij een stralende eerste indruk.

Prijs

60 minuten – €85
90 minuten – €115

Deze prijs bevat:

  • een dubbele reiniger
  • een peeling
  • een masker op maat van je huid
  • een hoofdhuidmassage tijdens het masker
  • een gelaatsmassage
  • een eind verzorging
  •  tijdens de verzorging van 90 minuten komt er nog een extra masker en een relaxatie moment naar keuze bij 

Gelaatsverzorging van RainPharma

 

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een ontspannende en professionele RainPharma gelaatsverzorging.

Alle producten zijn volledig plantaardig en helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken.

Nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat.

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.