Aubergines met garnalen

Aubergines met garnalen ‘Asian style’

Ingrediënten

  • 450gr grote biologische garnalen
  • 2 aubergines
  • 20gr gember
  • 40gr koriander (of basilicum)

Bereiding

Snijd de aubergines in plakjes van 0,5cm dik en vervolgens in reepjes. Hak de gember fijn en doe hem bij de auberginereepjes. Stoof de aubergines met de gember 6-7 minuten gaar in olijfolie en kruid met peper en zout. Roer af en toe om. Schuif de groenten naar een kant van de pan en bak de garnalen ongeveer 3 minuten in dezelfde pan van de groenten. Snijd de koriander (of basilicum) grof en meng het voor het serveren door de groeten.

Bron: Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten – Pascale Naessens

Met dank aan Lieselotte Driesen!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Vacature: Dappere starter (M/V)

Vacature: Dappere starter (M/V)

Had jij ambitieuze Lockdown-voornemens en heb je ze tot nu toe niet kunnen waarmaken? Mis je jouw vitaliteit van 10 jaar geleden en wil je eindelijk weer eens willen ravotten met de kinderen (al dan niet de jouwe)? Ben je het beu de dag futloos door te sloffen? Of...

Lees meer
Here we go again.

Here we go again.

Shit. Terug. Ik herinner mij de eerste slag in mijn gezicht vorig jaar nog alsof het gisteren was. Jas nog aan na één van mijn laatste workshops in Beerse. Net terug thuis, persconferentie op het nieuws. Niemand zei een woord. Twee uur later had ik mijn jas nog aan....

Lees meer
RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! Ingrediënten 2...

Lees meer