Eeuwig jonge huid. Kan dit?

Bestaat Sinterklaas?

Moest er iets op de markt zijn dat rimpels wegnam, dan had niemand rimpels. Dus neen, alles ongedaan maken en terug naar dat stralend huidje van toen je 20 was, kan niet zonder te snijden (en dan nog…). Maar er is wel een hele hoop dat je kan doen om deze veroudering af te remmen en – bij sommigen – een klein beetje terug te draaien.

Eerst even dit

Wat doe jij om rimpels tegen te gaan? Wat geloof jij dat werkt? De meesten gaan hier antwoorden, onder andere: ‘crème smeren’. Liefst een vochtinbrengende crème, intens voedend, met Q10, antioxidanten, collageen … Kan dit?

Nee. Je huid is geen opname orgaan en is er om je lichaam te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Het enige dat je kan doen is de bovenste laag, die eigenlijk al dood is en geen voeding meer van binnen krijgt, zo goed mogelijk te reinigen (zodat er geen stouteriken de boel komen verstoren) en verzorgen (dat ze er mooi uitziet). Niets repareren of een nieuwe huid bijwerken dus. Wil je écht verschil maken? Dan ga je dat van binnenuit moeten doen.

Anti-agen van binnenuit

Je huid is opgebouwd uit eiwitten, waarvan collageen er ééntje is. Collageen staat in voor de flexibiliteit en dus ook voor de stevigheid van je huid, de flexibiliteit van je aderwanden (tegen couperose), … noem maar op. Eén ding nog even benadrukken: collageen smeren heeft geen zin.

Je lichaam gaat zelf collageen maken obv de eiwitten die jij opneemt uit je voeding. Een eiwit wordt in je maag in stukjes verdeeld, de stukjes (= aminozuren) worden gestockeerd en dan – op bestelling – worden de nieuwe eiwitten die nodig zijn, gemaakt. Zeer kort uitgelegd.

Om je huid zo sterk mogelijk te maken en er dus zo jong mogelijk te laten uitzien, is vooral de aanmaak van collageen zeer belangrijk. Hier heb je niet alleen een goed gevuld aminozuren magazijn voor nodig, maar ook vitamine C, magnesium, MSM, …

a.a.p. van RainPharma

Voldoende eiwitten eten voor een normaal werkend systeem, is niet evident, omdat de spreiding en de kwaliteit van je eiwitten belangrijk is. Als je veroudering zelfs wil tegengaan, dan heb je zeker extra collageen nodig. Onder andere daarom ontwikkelde RainPharma het Anti Aging Powder of a.a.p.

Dit poeder is veel meer dan een ‘collageenpoeder’. Tabletten met collageen dat je bv bij de apotheek kan vinden, bevatten vaak maar 0,5 tot 1 gram collageen. Sticks en poedertjes vaak slechts 2 tot 5 gram, wat veel te weinig is voor zichtbare resultaten. De zakje van a.a.p. bieden 10 gram van een enzymatisch behandelde, extreem hoge kwaliteit. Daarenboven is a.a.p. veel meer dan enkel een collageenpoeder. In totaal zorgen 9 hoog actieve ingrediënten voor de perfecte synergie, want de collageen die je opneemt, wordt terug in stukjes (die aminozuren waar we van spraken) verdeeld en moet dan terug opgebouwd worden. En hier heb je het beste team voor nodig.

Hiermee durven we stellen dat a.a.p. niet alleen het meest krachtige anti-aging poeder op de markt is, maar prijs / kwaliteit ook de goedkoopste, €99 voor 28 zakjes. Kijk gerust zelf rond wat je kan vinden.

Omdat je de beste resultaten pas krijgt na 6 maanden, is er een blijvende actie 5+1 gratis op dit product. De eerste maanden heb je al die bouwstoffen nodig om je tekorten weg te werken, pas dan kan je preventief gaan werken. Wat je na 2 weken tot een maand wel al gaat merken: een veel zachtere huid.

Nog meer weten?

Kom even langs in de winkel op woensdag (9u – 18u) of zaterdag (9u en 13u). Of nog beter: maak een afspraak zo kunnen we alles tot in de puntjes uitleggen zonder stoorzender. Je kan ook altijd een workshop bijwonen waar we het verhaal van je huid uit de doeken doen (bezoek de agenda).

Bestellen kan hier ook online.

Leer alles wat je moet weten over je huid. Zo kan je kritisch beslissen wat je wel en niet wil smeren. Plan een workshop in, je huid zal je dankbaar zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer