Alles of niets.

Eigen ervaring

In januari heb ik even het dieet gedaan met het idee ‘dan weet ik wat het is’. Op zich een goede insteek, vind ik nog altijd, want mensen begeleiden in iets dat je zelf niet ervaren hebt, is moeilijk. Na twee weken, ben ik gestopt: ik wist wat het was. In mijn ogen moest er op zich niet veel veranderen en de motivatie om de toch wel strikte regels te volgen, was er niet.

Ik ben terug direct overgestapt op mijn eerdere voedingspatroon dat toch vrij gezond is. En toch: sinds eind januari zijn die 4 kilo die ik kwijt was, er terug bij. En ze hebben vriendjes mee…

Raindieet

Een beter bewijs dan dit kan ik je niet leveren. Als je het RainiDieet doet (meer info vind je hier), doe dan de 3 stappen. Ze hebben elk 33% van de slaagkans om je nieuwe gewicht te kunnen aanhouden. Fase 1 leunt aan bij de principes van een proteïne dieet. Dus op zich lever ik je ook een bewijs dat puur gewicht verliezen op deze manier, zonder ook maar iets te wijzigen naar voeding en levensstijl, een ‘kwelling’ voor niets is. Of dat het de zaken op lange termijn nog erger maakt.

Snel de kilo’s verliezen is wel een ideale start van deze detox. Het is alle motivatie die je nodig hebt om in stap 2 te zoeken naar een gezond voedingspatroon dat bij jou past, vooral op lange termijn. Om zo tot je beste versie van jezelf te komen: fit, vrolijk en in een lijf dat bij jou past. Dat is ook Liza 2.0 haar mening.

Er zijn nu al drie mensen die ik begeleid die ver in fase drie zitten. Alle drie behouden ze hun gewicht zonder teveel moeite. Samen verloren ze meer dan 40 kilo en ze blijven weg. Fase 1 + fase 2 + fase 3 = succes.

Dus ik ben terug begonnen, want die extra kilo’s, met dat idee was ik niet aan de testfase begonnen 😉

Interesse om mee te doen? Vrijblijvende info? 0472/81 59 82 of sofie@kokoro.be. Binnenkort kan ik je zelfs ontvangen in de nieuwe winkel. Te bewonderen vanaf 29/4.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Voel je terug 6

Voel je terug 6

Kinderlijke nostalgie Want daar komt het volgens velen op neer. Een verlanglijstje maken. Nog net niet knippen uit een boekje en plakken. Nog net geen brief schrijven en vertellen waarom je al dan niet in aanmerking komt voor iets zoets. De voorbereiding van de Winter...

Lees meer
Elk onze eigen weg

Elk onze eigen weg

Als het op is. Laat me met de deur in huis vallen, want de suspense opbouwen, gaat het niet minder hard maken of minder definitief. Vincent en ik gaan uit elkaar, onze wegen scheiden, het is op. We vierden onze 20 jaar samen dit jaar, onze 11 jaar getrouwd, maar we...

Lees meer
Lanceren, af of niet.

Lanceren, af of niet.

Perfectly imperfect Nee, de site is niet af. Er staan mogelijk nog schrijffouten in. En ja, op de "esthetiek" pagina's missen nog foto's. En nee, hij is nog niet binnenste buiten, onderst boven gekeerd. Hij is dus niet perfect. Net zoals alles in het leven, elke dag....

Lees meer