After Summer Detox

 

SMART NUTRITION PROJECT

DETOX. AFLSANKEN. HUIDVERBETERING

Detox, afslanken en huidverbetering. Dat is de leuze van het Smart Nutrtition Project. Samen met jou en met je SNP-box willen wij als Kokoro-team de After Summer Detox aangaan. In deze blog focussen we voor jou even op het ‘hoe’ en het ‘waarom’.

Voor je verder leest, raden we je aan om even naar het Kokoro-Youtube-kanaal te surfen en onderstaand filmpje te bekijken. Hier nog even de link: https://www.youtube.com/watch?v=Y22VnMgLPhQ&t=4s

Hopelijk heb je genoten van het filmpje! Charlotte, de diëtiste van Rainpharma, legt dan ook super duidelijk uit wat het SNP-project precies inhoudt en voor wie het allemaal een nieuwe start kan betekenen.

Voor wie?

 • Ik voel me vaak moe en wil energieker in het leven staan.

 • Ik zou graag een kilootje minder wegen.

 • Mijn huid kan een extra duwtje in de rug gebruiken om opnieuw te stralen.

 • Na de zomervakantie heb ik nood aan een nieuwe start en wil voor mijn lichaam een volledige detox.

Herken je jezelf in één van de volgende uitspraken? Dan is de After Summer Detox echt iets voor jou!

Eén van de basisredenen waarom veel mensen zich herkennen in deze uitspraken is hun voedingspatroon. Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar wat we eten en drinken heeft een belangrijke invloed op ons energiepijl, ons gewicht en onze uitstraling. Bij Kokoro wordt de quote “Je bent wat je eet” dan ook vaak gebruikt.

Uiteraard is het gemakkelijk praten. De échte stap naar een ander voedingspatroon en een gezonde levensstijl is niet eenvoudig te maken. Met deze After Summer Detox willen we samen met iedereen die hiervoor een extra duwtje in de rug kan gebruiken aan de slag gaan.

Tijdens de detox begeleiden we jou persoonlijk en willen we écht samen de focus leggen op datgene wat voor jou belangrijk is. Afhankelijk van wat jij wil bereiken door deel te nemen aan deze detox sturen we bij met het juiste advies en de juiste supplementen (lees verder: 3 programma’s).

Enkele mogelijke persoonlijke doelen kunnen zijn:

 • Aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken en spierversterking
 • Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen (bv. anti-cellulites) 
 • Als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
 • Als een makkelijke en efficiënte manier om je gewicht onder controle te krijgen en een kilootje te verliezen
 • Als onderdeel van de weg naar een stralende huid. Heel wat huidaandoeningen (acné, couperose,…) vinden nl. hun oorsprong bij een ongezond voedingspatroon en ook hier kunnen we dus samen op werken!

Het Smart Nutrition Project is dus veelzijdig in zijn eenvoud en biedt goede resultaten op bovenstaande aspecten. Je verlies niet alleen een paar kilo’s, maar je voelt je ook energieker en je slaapt beter, daarnaast krijgt je huid een echte boost. 

Het einddoel is hoe dan ook steeds hetzelfde: een betere versie van jezelf. Deze After Summer Detox zorgt ervoor dat je binnenkort de persoon bent die je wil zijn en wil tegenkomen: iemand met meer energie, een stralende huid en die zich goed in zijn vel voelt!

Tijdens de lockdown sprongen reeds verschillende klanten met ons mee in een detox. Nu willen wij jou samen met jou ook de sprong maken!

 

Spring jij mee? Aarzel niet om ons bij vragen of onduideijkheden te contacteren! Je kan met vragen steeds bellen naar 02/445 06 45.

‘Hoe werkt het?’: 3 programma’s

Om je tijdens de After Summer Detox zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden, kozen we voor 3 pakketen. Zo kunnen we echt gaan werken op maat van wat jij nodig hebt.

Alle voordelen én tools die we je aanreiken in het BASIC-pakket, vind je ook terug bij het COMFORT en VIP-pakket. In het COMFORT- en VIP-pakket gaan we echter nog een stapje verder met extra voordelen en focuspunten en bieden we je alles aan voor een beter, sneller en duurzamer resultaat.

Smart Nutrition Project BASIC = voor IEDEREEN

Inhoud

Het BASIC-pakket bestaat uit een SNP box.

Deze box is een doe-het-zelf pakket en bestaat uit 1 shake (17 porties) met shaker, multivitamine Daily Boost, multimineraal Mighty Night en energie/vetverbrandingsduo Dry Energy en Q10. Je krijgt ook een duidelijke handleiding en een geschenkbon. De smaak van shake is vrij te kiezen. We bellen je hierover op na je bestelling en je kan ook steeds terecht in de winkel om je favoriete smaak al proevend te vinden!

Extra’s en voordelen

Wij willen je maximaal begeleiden om met het doe-het-zelf pakket aan de slag te gaan en daarom bieden we jou deze extra services aan:

 • Uitnodiging om lid te worden van een Whatsapp-groep en mails met dagelijkse ondersteuning en tips & tricks
 • Toegang tot SNP-recepten voorzien van een boodschappenlijst

Dankzij de 100% natuurlijke supplementen en gezonde voeding kan je volgende voordelen ervaren:

 • Boost voor huid, haar en nagels
 • Verbetering van het metabolisme
 • Verbetering van het energiepeil
 • Aanvulling tekorten vitaminen en mineralen

Woon je verderaf of kom je liever niet langs, kies dan voor een levering aan huis! Ook dan geniet je van de dagelijkse ondersteuning via Whatsapp en mail!

Ontdek hier het Smart Nutrition Project BASIC

Wil jij beter, sneller resultaat of op bepaalde extra punten werken? Bekijk dan zeker ook de Comfort en VIP pakketten.

Smart Nutrition Project COMFORT

Dit pakket heeft als extra troef dat we nog meer gaan focussen op slaap & energie. (Alles wat er in het BASIC pakket zit, heb je hier ook.)

Inhoud en voordelen bovenop het BASIC-pakket:

Extra producten boven het BASIC-pakket:

 • 10 dagen MOOD voor een extra kick-start energie
 • 10 dagen YOGA voor een beter herstel en betere nachten
 • Een extra shake met smaak naar keuze zodat je 2 weken toekomt
 • Een extra shaker want dat is altijd handig!

Hier komt nog extra bij:

 • Een sessie op de LPG Huber machine om je core stability te verbeteren. Deze afspraak gaat door in Body Centrum te Leuven.
 • Wekelijkse een zoomsessie voor een goede opvolging.

Ontdek hier het Smart Nutrition Project COMFORT

Smart Nutrition Project VIP

In het VIP-pakket gaan we nog een stapje verder. Door te kiezen voor dit pakket garanderen we je een extra energieboost, maar ook een extra ondersteuning naar immuniteit, stress en een goede nachtrust. Daarnaast zetten we met dit pakket ook extra in op ontgiften. Gewichtsverlies en detoxen ook afvalstoffen vrij in je lichaam. Tot slot biedt dit pakket ook een extra ondersteuning voor je huid. Je neemt nl. vitamines in die je huid nog meer doen stralen en je er jonger doen uitzien.

Inhoud en voordelen bovenop het COMFORT-PAKKET

Extra voordelen bovenop het Comfort-pakket:

 • Inname van extra anti-oxidanten (High Tech Aox) met als doel het neutraliseren van schadelijke stoffen die vrijkomen door roken, stress, gefrituurde voeding, na sporten, suiker, vermageren,…
 • Rustgevend, stress-verminderend en ontstekingsremmend effect dankzij de inname van Omega Zen
 • Boost voor het immuunsysteem dankzij Super C Boost
 • Versteving van de huid
 • Voorkomen van emotionele eetbuien: Omega Zen

Hier komt extra bij:

 • 3 (ipv 1 sessie bij Comfort) op de LPG Huber machine. Deze afspraak gaat door in Leuven bij Body Centrum.

OF

Ontdek hier het Smart Nutrition Project VIP

Twijfel je welk pakket het meest geschikt is voor jou? Bel naar 02/445 06 45 en we helpen je graag verder! 

Een dag uit de After Summer Detox

6u00

Zin om energiek aan deze uitdaging te beginnen? Drink een groot glas lauw water met daarin het sap van een halve citroen: het perfecte drankje om je spijsvertering te stimuleren en je immuunsysteem een boost te geven.

 

 

7u00

Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam. Dat maakt van onze darmvriendelijke eiwitshakes het perfecte ontbijt. Vergeet ook je bijhorende supplementen niet. Met 1 tablet Daily Boost, 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Q10 ben je klaar om de dag te starten.

 

 

8u00

Drukke dag voor de boeg? Dan is Mood jouw trouwste bondgenoot. Dit voedingssupplement op basis van ginseng zorgt ervoor dat je snel uit de startblokken schiet. Los het zakje op in een glas water en neem er gerust een capsule High Tech AOX bij. Dit super-antioxidant is met stip de Rolls Royce van de RainPharma voedingssupplementen.

 

10u00

Tijd voor een gezond tussendoortje! Kies voor je favoriete stuk fruit en geniet!

 

 

 

13u00

Lunchtijd! Gezonde voeding vormt de basis van de RainPharma After Summer Detox. Geen wonder dus dat groenten de hoofdrol spelen op je bord. Vul je bord volledig met groenten in zoveel mogelijk verschillende kleuren en kies er een stukje vlees of vis bij van ongeveer 100 gram (of een vegetarisch alternatief). Eventueel kan je aanvullen met een kleine portie koolhydraten, maar wij proberen het steeds zonder te doen. Neem ook je supplementen: 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Dynamic Q10. Smakelijk!

15u00

Door elke dag minstens 2 liter water te drinken, zorg je ervoor dat je vochtbalans op peil blijft waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Vul je glas dus nog maar eens bij! Nood aan wat extra energie? Neem dan ook twee capsules Super C Boost in.

 

 

16u00

Een klein hongertje? Tijd voor een vieruurtje! Door je lichaam de hele dag makkelijk verteerbare bouwstenen te geven, zorg je ervoor dat je altijd voldoende energie hebt. Een RainPharma Shake is het perfecte gezonde tussendoortje.

 

 

19u00

Etenstijd! Opnieuw spelen groenten een kleurrijke hoofdrol op je bord. Ga voor een berg groenten in verschillende kleuren en werk af met een stukje vlees of vis van zo’n 100 gram of ga voor een vegetarisch alternatief. Vergeet je tablet Mighty Night niet!

 

 

20u00

Naast evenwichtige voeding is voldoende beweging cruciaal voor een gezonde levensstijl. Je hoeft geen topsporter te worden: door zitten, staan en bewegen voldoende af te wisselen kom je al een heel eind!

 

 

23u00

Dat een goede nachtrust belangrijk is, weten we allemaal. Tijdens je slaap verwerk je immers alle indrukken van de dag. Zeker tijdens een detox-programma is het belangrijk om voldoende te slapen. Een goede nachtrust zorgt immers voor een betere stofwisseling en spijsvertering. Om je naar dromenland te begeleiden, ontwikkelden we Yoga, een 100% plantaardig voedingssupplement met melatonine. Los een zakje op in een beetje water en neem daarmee meteen je capsule Omega Zen met safraan in. Mooie dromen gegarandeerd!

 

Eindresultaat?

De twee weken detox zijn natuurlijk niet voor niets! We willen jou de kneepjes van het vak leren om te gaan voor een gezondere levensstijl en een betere versie van jezelf.

Na de twee weken detoxen samen, zal je de basis onder de knie hebben om slimme en gezonde keuzes te maken wat betreft voeding en beweging. Je leert gewicht verliezen op een aangename, gemakkelijke en gezonde manier. Je leert om creatief aan de slag te gaan met groenten en fruit. Je huid zal beginnen stralen en dat zal natuurlijk gepaard gaan met heel wat complimentjes. Want iemand die straalt, straalt dat natuurlijk ook uit naar anderen ;).

Na de twee weken detox staan we met Team Kokoro nog steeds klaar om je verder te begeleiden om jouw persoonlijke doel te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. Je kan nog steeds met al je vragen en problemen bij ons terecht! Geen nood dus, we laten je dus niet los en springen samen met jou verder!

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

En zo geschiedde … #yogainhetpark

En zo geschiedde … #yogainhetpark

In den beginne was er een zotte vraag "Seg, ik heb een zot idee, hopelijk kan jij mij terug wat kalmeren."Zo sprak Hilde De Baerdemaeker- Illie - op een zonnige lentedag in 2017. Zoals je kan vermoeden, kenden we elkaar nog niet zo heel goed. Anders had Illie geweten,...

Lees meer
Heverlee Baby!

Heverlee Baby!

Coming soon Woensdag 1 september is ook voor Kokoro een nieuw begin, een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk, want er gaat een extra winkel open: Heverlee. En op dit idee, broeden we al een jaar. "We" in dit verhaal, is Leen en ikzelf. Lees even mee vanwaar deze extra...

Lees meer
HOERA 1 jaar.

HOERA 1 jaar.

Ongelooflijk maar waar: we mogen ons eerste kaarsje uitblazen. “We” is Kokoro en Bodycentrum, samen het nieuwe Kokoro. Exact één jaar geleden, dag op dag, tekenden we voor de overname. Exact één jaar geleden kregen al onze collega’s het nieuws te horen. Exact één jaar...

Lees meer